Tilbage til Alle begivenheder

Konference: Mennesket bag maden - Social bæredygtighed i den danske fødevaresektor

  • Christiansborg, Pro D salen 1 Prins Jørgens Gård København, 1218 Denmark (kort)

Er grisen og guleroden vigtigere end mennesket, der producerer den?​
Bæredygtighed er kommet på menuen. Vi bekymrer os om, hvordan grisen og guleroden er produceret - og det er rigtig godt! Men bæredygtighed inkluderer også et socialt perspektiv, der blandt andet handler om lighed og ordentlige vilkår.

Hvordan smager gode arbejdsvilkår?

Flere dele af fødevaresektoren oplever udfordringer med fastholdelse af medarbejdere, mangel på tilslutning til uddannelser, problemer med rekruttering og fortællinger om dårlige vilkår og usund kultur.

Tænketanken Frej inviterer til konference om social bæredygtighed i den danske fødevaresektor. Med inputs fra vidensfolk, erhvervet, praktikere, meningsdannere og organisationer byder dagen på indsigt i udfordringerne og samtale om- samt inspiration til, hvordan vi på tværs af aktører kan skabe bedre arbejdsvilkår og -kultur i branchen.

Forrige
Forrige
30. november

Stormøde på Christiansborg om genteknologi

Næste
Næste
20. februar

Bonden til Borgen Stormøde - reduktion af antibiotikaforbruget i den animalske sektor