Tilbage til Alle begivenheder

Madlavningsworkshop: Tang

  • DISIE - Danish Institute for Sustainability, Social Innovation and Entrepreneurship 80c Enghavevej, 3. sal København SV, 2450 Denmark (kort)

Skal du være vennegruppens sejeste host?
Kom til gratis madlavnings workshop i TANGtilberedning d. 8 maj!

Mange taler om at tang er en sund bæredygtig råvare. Er det fup eller fakta, hvor får man fat i tang og hvordan faen tilbereder man det, så det smager lækkert?

Det har vi i Frej sat os for at finde ud af. Kom til tangtilberednings workshop på DISIE på Vesterbro, og få fingrene ned i at tilberede wakamame og søsalat, og lad os sammen blive klogere og tilberede et måltid i fællesskab.

Kom alene eller med en ven, nabo eller mor under armen, medbring god appetit og højt humør. Det er gratis at deltage og spise med.

PROGRAM
17.30: Frej byder velkommen
17.45-19.00: Madlavnings workshop
19.00-21.00: Fællesspisning og oplæg
21: farvel og tak.

Det er gratis at deltage, men vær opmærksom på, at der er et noshow fee på 50kr.

TILMELD dig på linket herunder:

Forrige
Forrige
3. maj

Frej dykker ned i havforurening

Næste
Næste
22. november

Fremtidens Fødevarelandskab