Tilbage til Alle begivenheder

Frej Fællesspisning - Fermenteringsworkshop

  • Tænketanken Frej 80c Enghavevej København SV, 2450 Denmark (kort)
f-aellesspisnin_53664768.png

Opskrifter og tips fra fermenteringsworkshoppen

Om eventet

Drømmer du om, at lære fermenteringens kunst? Og er du nysgerrig på, hvilke smagsvariationer og sundhedsmæssige fordele den ældgamle teknik kan bidrage med til din madlavning?

Mange fødevarer, som indgår i hverdagskosten, er fermenterede, og i nutidens globale fødevaresystem kan de mikrobielle processer tilmed bidrage til en mere bæredygtig verden Kom med til Frejs online fermenteringsworkshop, og bliv klogere på, hvad fermentering har med bæredygtighed at gøre, og få fingrene i fadet sammen med os.

Tænketanken Frej har inviteret Sustainability Director hos Chr. Hansen Annemarie Meisling til at introducere os til anvendelsen af fermenteringsprocesser i bæredygtige globale projekter Efterfølgende vil Louise Beck Brønnum og Johanne Hvelplund, fra Smag for livet, lære os de basale principper bag fermentering, så du kan komme i gang i dit eget køkken

I workshoppen vil du blive guidet trin-for-trin, når Louise og Johanne viser forskellige fermenteringsteknikker, som du nemt kan anvende på egen hånd Uanset niveau, står Louise og Johanne klar til at svare på spørgsmål, og til at dele ud af ny inspiration til din videre fermenteringsrejse

Tilmeld dig eventet via Ticketbutler linket øverst på siden, så vil du modtage opskrifter og yderligere information omkring eventet

Hvad er Frej Fællesspisning konceptet?

Formålet med Frejs Fællesspisning er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer over måltider med producentens varer som omdrejningspunkt. Gennem gensidig forståelse og videndeling er det vores håb, at forbrugere vil være bedre rustet til at navigere i bæredygtighedsjunglen, og danne grundlag for at træffe informerede valg i supermarkedet. Samtidig får producenterne mulighed for at møde forbrugerne, og forstå deres behov og forventninger, til producentens bidrag i skabelsen af et mere bæredygtigt fødevaresystem. Vi afholder arrangementer regelmæssigt med skiftende emner og inviterer alle nysgerrige madelskere til at deltage. På grund af Covid-19 vil denne begivenhed blive afholdt online.

Forrige
Forrige
22. april

Biodiversitet: Skal vi blande os eller skal vi lade det være "naturligt"?

Næste
Næste
6. maj

Online pop-up event: Ung på landet