Tilbage til Alle begivenheder

Plastik som fødevareemballage - løsning eller udfordring?

NB EVENTET ER UDSOLGT - For venteliste, skriv til: caroline-samson@hotmail.com

Plastik!

Et fantastisk materiale, der både kan bruges til at forlænge holdbarheden på vores fødevarer, så vi mindsker madspild og til at bevare fødevaresikkerheden. Men selvom mange af os tænker, at det fylder godt i skraldepanden, ender plastik alt for ofte i naturen og skaber alvorlige problemer for dyrelivet og miljøet 🍬🌳🐢

Noget må gøres, men hvad? 🤔

Skal vi have mere og bedre genanvendelse? Bioplast? Eller skal vi helt udfase plastik? Efter sommerferien kommer regeringen med et bud i en national plasthandlingsplan. Uanset hvad der kommer til at ske, vil omstillingen få betydning for både forbrugerne og industrien.

Tænketanken Frej vil i samarbejde med Dansk Industri til september stille skarpt på fordele og ulemper ved plastik som fødevareemballage, og på hvordan en ansvarlig og bæredygtig fødevarefremtid kan se ud.

Du kan allerede nu sikre dig en plads her:

Forrige
Forrige
7. juni

To bi or not to bi: Hvordan sikrer vi bier og biodiversitet?

Næste
Næste
4. oktober

Frejs Fødevarekonference