Tilbage til Alle begivenheder

Protein 2.0 - et kvantespring mod en grønnere tallerken?

proetin.jpg

Med en øget bevidsthed om vores fødevares store økologiske fodaftryk 🌏 👣, er vi begyndt at bevæge os væk fra de traditionelle og klimabelastende fødevarekilder 🔥 mod grønnere alternativer☘️. Det største fokus er på én af de sværest tilgængelige molekyler, nemlig kroppens byggesten: protein 🥩.

Tænketanken Frej inviterer til debat i samarbejde med Fagforeningen JA og med støtte fra Novo Nordisk Fonden. Til debatten skal vi sammen med forskellige oplægsholdere blive klogere på fordele ✅ og ulemper 🚫 ved forskellige proteinkilder, og hvor realistiske 🧐 det er, at disse bliver en fast bestanddel på vores middagstallerken i fremtiden. Med andre ord, hvad kommer til at blive protein 2.0, og bliver det et kvantespring mod en grønnere tallerken? 🤔

➡️ Hvor og hvornår?
Eventet afholdes online 👩‍💻 den 18. november kl.17:00

➡️ Skal jeg tilmelde mig?
JA! Tilmeld dig GRATIS via billetlinket her:
https://bit.ly/3oCBgyy

➡️ Oplægsholdere
- Jesper Svensgaard, Klimaanalytiker hos Concito
- Nicolai Hansen, Tidl. Direktør hos KMC
- Nanna Roos, Lektor, projektkoordinator i Børne- og international ernæring, Københavns Universitet
- Anne Louise Dannesboe Nielsen Centerchef, ph.d. Fødevareteknologi
AgroTech, Teknologisk Institut

Husk at holde øje på www.taenk-frej.dk, hvor vi en uge før eventet offentliggør et vidensunivers om #teknologi med explainer-videoer, podcast, longreads og meget mere 😍

Forrige
Forrige
11. november

Fremtidens Dyrevelfærd: Skal din bøf podes eller paneres?

Næste
Næste
26. november

Udsolgt - Frejs (online) Fødevarekonference 2020: Fremtidens landbrugere – Fødevareproduktion på Land og i By