Vil du smage på mærkelig mad, få muligheden for at give dit input til virksomhedslederne samt blive endnu klogere sammen med en madforsker?
Så deltag i vores onlineevent om fremtidens mad og vind fede præmier!
Hvordan får vi os unge – fremtidens forbrugere – til at spise mere bæredygtigt? Og er vi villige til at bryde med vores vaner og traditioner i køkkenet? Skal vi spise det samme, som vores forældre og bedsteforældre altid har gjort – eller er fremtidens forbruger klar til noget nyt?
Hvad ville du synes om, at din frokost skulle bestå af insektbarer og tangsalater?
Eller insektchokolader som en del af lørdagshyggen?
Hvis det skal være fremtidens mad, hvordan får man så befolkningen og især os unge med på det? Skal det være gennem nudging fra virksomhederne, skal restauranterne gå forrest, eller skal en influencer vise sin lækre tangsalat frem på Instagram? Eller skal det være noget helt andet?
Kan det overhovedet blive anset som lækkert og in at spise 3D-printede grøntsager og labert at spise larver?
Alt dette vil vi rigtig gerne blive klogere på sammen med jer, som det hele jo handler om – fremtidens forbrugere! Så vær med på torsdag d. 27. maj kl. 16 og få jeres stemme og meninger hørt af virksomheden Hey Planet, der producerer insektbaserede fødevarer, og af mad forskeren Jonathan Leer (docent ved professionshøjskolen Absalon i mad-og turismeforskning). Der vil være gratis smagsprøver til de første 30, der booker billet via ticketbutler og deltager, samt en præmie til den som stiller det bedste spørgsmål til debatten.