Går du op i den mad du spiser - og måden den er produceret på? Måske er du ung to-be fødevareproducent? Eller ung bevidst fødevareforbruger? Vi håber du vil mødes med andre unge engagerede til spændende oplæg og interaktiv workshop om hvordan fremtidens fødevarer skal produceres.
Vi giver aftensmaden 👨🏻🍳 og du tager del i debatten 💬
DU som forbruger, får mulighed for at give udtryk for hvad du vægter højt, når du handler fødevarer, er det prisen, miljøet eller dyrevelfærden du har i højsædet? Giv din mening til kende i en lille gruppe og find en løsning med de fødevareproducenterne hvor deres udfordringer er taget i mente.
DU som fødevareproducent, får mulighed for at fortælle om hvad du vægter højest, når du producerer fødevarer? Og hvorfor kan det nogen gange være svært at efterkomme forbrugernes ønsker?
I vil blive placeret i grupper af 8 personer mixet af forbrugere og fødevareproducenter og skal sammen tage stilling til forskellige udfordringer og finde en fælles løsning for, med hver jeres viden i mente, hvordan skal dansk fødevareproduktion se ud i fremtiden?
SKYND DIG AT TILMELDE DIG herunder - vi har kun pladser til henh. 40 fødevareproducenter og 40 forbrugere 👩🏻🌾🙋
Eventet arrangeres i samarbejde med LMO, Erhvervsakademi Aarhus og Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus.
Sted: Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C
PROGRAM
Velkomst ved Tænketanken Frej
Introoplæg ved Ejnar Schultz, Direktør for innovation i SEGES
Workshoparbejde i grupper á 8 deltagere hver med fokus på fødevareproduktionens 10 største bæredygtighedsudfordringer
Pause: Aftensmad til alle
Fortsat workshoparbejde
Opsamling og debat
Fælles networking og torsdagsbar
SKYND DIG AT TILMELDE DIG - For vi har kun pladser til henh. 40 fødevareproducenter og 40 forbrugere 👩🏻🌾🙋