Tilbage til Alle begivenheder

Workshop: Ungdommen tager fremtiden i egne hænder (Aarhus)

Går du op i den mad du spiser - og måden den er produceret på? Måske er du ung to-be fødevareproducent? Eller ung bevidst fødevareforbruger? Vi håber du vil mødes med andre unge engagerede til spændende oplæg og interaktiv workshop om hvordan fremtidens fødevarer skal produceres. 

Vi giver aftensmaden 👨🏻‍🍳 og du tager del i debatten 💬

DU som forbruger, får mulighed for at give udtryk for hvad du vægter højt, når du handler fødevarer, er det prisen, miljøet eller dyrevelfærden du har i højsædet? Giv din mening til kende i en lille gruppe og find en løsning med de fødevareproducenterne hvor deres udfordringer er taget i mente. 

DU som fødevareproducent, får mulighed for at fortælle om hvad du vægter højest, når du producerer fødevarer? Og hvorfor kan det nogen gange være svært at efterkomme forbrugernes ønsker? 

I vil blive placeret i grupper af 8 personer mixet af forbrugere og fødevareproducenter og skal sammen tage stilling til forskellige udfordringer og finde en fælles løsning for, med hver jeres viden i mente, hvordan skal dansk fødevareproduktion se ud i fremtiden? 

SKYND DIG AT TILMELDE DIG herunder - vi har kun pladser til henh. 40 fødevareproducenter og 40 forbrugere 👩🏻‍🌾🙋

Eventet arrangeres i samarbejde med LMO, Erhvervsakademi Aarhus og Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus.

Sted: Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C

PROGRAM

  • Velkomst ved Tænketanken Frej

  • Introoplæg ved Ejnar Schultz, Direktør for innovation i SEGES

  • Workshoparbejde i grupper á 8 deltagere hver med fokus på fødevareproduktionens 10 største bæredygtighedsudfordringer

  • Pause: Aftensmad til alle

  • Fortsat workshoparbejde

  • Opsamling og debat

  • Fælles networking og torsdagsbar

SKYND DIG AT TILMELDE DIG - For vi har kun pladser til henh. 40 fødevareproducenter og 40 forbrugere 👩🏻‍🌾🙋

Forrige
Forrige
5. april

Workshop: Ungdommen tager fremtiden i egne hænder (Odense)

Næste
Næste
11. april

Målrettet regulering: Plads til både miljø og landbrug?