Mens store dele af fødevareerhvervet ser teknologier som GMO, CRISPR og glyphosat, som vejen til en mere bæredygtig fødevareproduktion, bliver de gang på gang afvist af den vestlige befolkning, der ser teknologierne som unaturlige. Nu præsenterer både forskere og fødevareerhvervet nye teknologier indenfor biologisk plantebeskyttelse og bekæmpelse, som alternativ og supplement til landbrugets brug af bl.a. pesticider og gødning. 🥕
Men er de biologiske alternativer vejen til en stadig mere bæredygtig fødevareproduktion? Vil befolkningen acceptere disse nye biologiske teknologier i produktionen af deres fødevarer? Skaber det bedre sundhed og tryghed for forbrugerne? Og hvor naturligt er det i det hele taget? 🌾🌾
Deltag i Plant Biologicals Network og Tænketanken Frejs debatevent og bliv klogere på, hvordan og hvorvidt biologiens kræfter kan bruges i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion.🌱
Panelet som skal gøre os klogere:
Jørgen Eilenberg, professor med forskning inden for Biological Controlv. KU
Troels Toft, sektordirektør, Planter, SEGES
Rikke Lundsgaard, Landbrugspolitisk seniorrådgiver, Danmarks Naturfredningsforening
Jesper Lassen, professor, sektion for forbrug, bioetik og regulering KU
**Tilmelding via billetlink nedenfor**
Studerende/ledig: 40 kr. + gebyr
Ikke-studerende: 140 kr. + gebyr