Vil du gerne vide, hvad der er i sæson i det mørke efterår og få noget inspiration til dagligdagens madlavning, så skal du komme til Fællesspisning med Frej!
Vores event sætter fokus på sæson-kalenderen og med hjælp fra vores oplægsholdere, så belyser vi, hvordan din tallerken i vinterhalvåret kan blive mere selvforsynende og støtte lokalt landbrug. Lokale grøntsager og sæsonpræget kost er en skøn måde at få en mere klimavenlig og varieret kost. Samtidig sikrer du dig de meste friske råvarer og den bedste smag.
Så hvis du har mod på at lære om at spise efter sæson eller allerede er træt af suppe i ultimo oktober - så kom og få et skud inspiration til de kommende vintermåneder og smag på de fedeste efterårsretter!
Program (17.00-20.00):
- 17.00: Velkomst v. Frej
- 17.15: Oplæg med to spændende fødevareeksperter
- 18.15-20.00: Spisning
Der er begrænset plads, så tilmeld dig allerede i dag!
Du kan gøre det lige her 👇