(Jule)gris i samarbejde med Suhrs Højskole
Ønsker du at blive klogere på hvor flæskestegen til jul kommer fra? Frej har inviteret manden bag maden til fællesspisning – og du kan være med!
Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
Frej laver et måltid mad
En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere
Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer
Det er gratis at deltage
Mad & Mad: Onsdag d. 5. December 2018
Denne gang er temaet (jule)gris – den danske juls hovedingrediens. Men hvor er grisen vokset op og hvordan er det at være griseavler i en tid, hvor dansk konventionel griseproduktion er til debat?
Frej har fundet sammen med Suhrs højskole til Mad & Mad: Jule-edition. De talentfulde mad-entusiaster fra Suhrs vil forberede aftenens måltid – en ”hel” halv gris produceret af griseavler, Niels Rasmussen, fra Lolland. Niels vil fortælle om livet som konventionel landmand og hans tanker om egen griseproduktion. NB: der vil være vegetariske alternativer.
Hvordan tilmelder jeg mig?
Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv inden 26. november 2018. Du får svar senest torsdag d.29. november.