Tilbage til Alle begivenheder

Mad & Mad: Jule-edition

(Jule)gris i samarbejde med Suhrs Højskole  

Ønsker du at blive klogere på hvor flæskestegen til jul kommer fra? Frej har inviteret manden bag maden til fællesspisning – og du kan være med!

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på? 

  • Frej laver et måltid mad

  • En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere  

  • Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 

  • Det er gratis at deltage

Mad & Mad: Onsdag d. 5. December 2018

Denne gang er temaet (jule)gris – den danske juls hovedingrediens. Men hvor er grisen vokset op og hvordan er det at være griseavler i en tid, hvor dansk konventionel griseproduktion er til debat? 

Frej har fundet sammen med Suhrs højskole til Mad & Mad: Jule-edition. De talentfulde mad-entusiaster fra Suhrs vil forberede aftenens måltid – en ”hel” halv gris produceret af griseavler, Niels Rasmussen, fra Lolland. Niels vil fortælle om livet som konventionel landmand og hans tanker om egen griseproduktion. NB: der vil være vegetariske alternativer.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv inden 26. november 2018. Du får svar senest torsdag d.29. november. 

Forrige
Forrige
29. november

Er der gift i mit grundvand? (Aarhus)

Næste
Næste
7. februar

Folketingsvalg: Hvilket Fødevaredanmark vil du stemme på?