Tilbage til Alle begivenheder

Mad & Mad: Mød en konventionel mælkeproducent (Århus)

Skal du være med, når Tænketanken Frej får besøg af en af Danmarks største konventionelle mælkeproducenter? 🐄🥛
Hør blandt andet hvorfor manden bag Mosevang Mælk har valgt den konventionelle vej fremfor omlægning til økologisk landbrug 🌱

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?

  • Frej laver et måltid mad 🍜 som vi i fællesskab nyder med hyggelig samtale og oplysende dialog 👩‍👩‍👦‍👦

  • En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere 😍

  • Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 🌱

  • Det er gratis at deltage 🐄

Mad&Mad: Mælk - Tirsdag d. 26. Februar 2019
Til dette Mad&Mad-arrangement vil Frej sætte fokus på den konventionelle mælkeproduktion og på hvilke overvejelser, der ligger bag det bevidste valg om ikke at være økolog. Hvordan er bæredygtigheden eksempelvis i en konventionel mælkeproduktion i dag og hvordan ser landmanden bæredygtigheden være i fremtiden? Hvordan passer dyrevelfærd ind i det konventionelle tankesæt? 🐄♻️

Med afsæt i en af Danmarks største konventionelle mælkeproducenter, Mosevang Mælk, vil Frej tage snakken om, hvordan mælk bliver produceret og hvordan fremtiden ser ud fra en moderne landsmands synspunkt. Du får mulighed for at stille spørgsmål og få indblik i de mange overvejelser, der indgår i driften af et moderne landbrug 🌱 🥛

Hvordan tilmelder jeg mig?
Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, så send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv senest d. 22. februar. Du får svar om du kan deltage senest d. 24. februar.

Vi glæder os til at se dig 💚

/Tænketanken Frej

Forrige
Forrige
20. februar

Mad & Mad: Bæredygtigt erhverv eller ej?

Næste
Næste
6. marts

Morgenevent: Brødklog på kaffe og klima