Tilbage til Alle begivenheder

Mad & Mad - Mød en svampeavler

Ønsker du at blive klogere på, hvor svampen i sovsen kommer fra? Frej har inviteret manden bag maden til fællesspisning – og du kan være med!

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på? 

  • Frej laver et måltid mad

  • En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere  

  • Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 

  • Det er gratis at deltage 

Mad & Mad: Tirsdag d. 13 november 2018

Denne gang er temaet svampe – muligvis fremtidens kødalternativ? Men selvom vi ser et skift mod kødalternativer, er den danske svampeproduktion faldende. Hvad skyldes det, og hvordan producerer man egentligt svampe? Mad & Mad giver dig mulighed for at få svar på spørgsmål om svampe, spise en lækker vegansk middag og møde en dansk svampeavler.

BeyondCoffee: Frej har til Mad & Mad-eventet d. 13 November inviteret en innovativ og bæredygtig svampeproducent, BeyondCoffee. Den københavnsk placeret svampeavler fokuserer på økologi og cirkulær økonomi, når de på rester af kaffegrums dyrker østershatte. Læs mere om BeyondCoffee på deres hjemmeside: http://www.beyondcoffee.dk/

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv inden 6. november 2018. Du får svar senest torsdag d.8 november.  

Forrige
Forrige
8. november

Fremmedgjort over for fødevarer: Tilbage til rødderne?

Næste
Næste
19. november

Mere natur – I samspil eller modspil med landbruget? (Aarhus)