Tilbage til Alle begivenheder

Online Cook-along med Svampe

  • Tænketanken Frej - Online (kort)
SVAMPE-COOKALONG.jpg

Svampe er lækre og sunde 😋. Men er svampe også bæredygtige? Og hvordan er det nu lige de produceres, når vi finder dem i supermarkedet, frem for i skoven?🤷🏼‍♀️

Dét og meget mere skal vi sammen blive klogere på, når Tænketanken Frej inviterer til online cook-along med en svampeproducent! Her skal vi lære, hvordan man nemt kan lave en rigtig lækker ret af danske svampe 🇩🇰🍴.

Arrangementet er en del af Frejs Fællesspisnings-koncept, men i stedet for at spise sammen, skal vi lave maden sammen!

👉 Hvad går eventet ud på?
For at hjælpe os har vi inviteret en kok til at vise os, hvordan man tryller med svampe. Det hele foregår som en online cook-along, hvor du kan være med til at lave retten hjemmefra.

Udover madlavningen vil der være et oplæg fra en svampeproducent, der vil fortælle mere om, hvordan bæredygtig svampeproduktion foregår i Danmark.
Det kommer alt sammen til at foregå online og tager ca. 1,5 time.

👉 Eventet er for dig der:
- elsker svampe og godt kunne tænke at lære endnu mere om den lækre fødevare
- går op i bæredygtig mad og godt kunne tænke dig at blive klogere på, hvordan svampe kan produceres bæredygtigt
- søger ny inspiration til lækre og sunde retter
- eller blot kunne tænke dig at bruge en aften på at lave noget mad på en underholdende måde, og måske lære lidt nyt imens.

👉 Program
- 17.30-.19.00
- Cook-along med kok
- Oplæg med svampeproducent
OBS! Program opdateres snarest.

👉 Hvad er Frejs Fællesspisning-koncept?
Formålet med Frejs Fællesspisning er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer. Vi ønsker at bringe dig som forbruger tæt på producenten af dine fødevarer og skabe et rum for at få be- eller afkræftet eventuelle fordomme. Gennem gensidig samtale vil alle parter blive rustet til at navigere i bæredygtighedsjunglen, og du vil som forbruger danne baggrund for at tage informerede valg næste gang, du handler madvarer. Samtidig vil producenter få mulighed for at møde dig som forbruger og forstå, hvad du ønsker for at skabe et mere bæredygtig fødevaresystem. Vi holder events løbende med skiftende temaer og inviterer alle nysgerrige madelskere til at gøre os selskab. Pga. corona har vi valgt at gøre konceptet til et online cook-along.

Forrige
Forrige
19. januar

Landbrug i Danmark?

Næste
Næste
25. februar

Mad til byer - Bliver fremtidens planter dyrket horisontalt eller vertikalt?