Tilbage til Alle begivenheder

Online cook-along med havets fødevareproducenter

f-aellesspisnin_52912897.png

Når mange tænker på produktion af mad, tænker de på fødevarer produceret på land. Men hvad med al den mad der findes i havet?

Hvor kommer muslinger egentlig fra? Hvordan producerer man dem? Og hvilke metoder er mere bæredygtige end andre?

Det er nogle af de spørgsmål vi sammen vil få besvaret, når Tænketanken Frej inviterer til cook-along med havets fødevareproducenter.

Til denne cook-along har vi fokus på den mad, der produceres i havet. Vi vil sætte fokus på en fødevare fra havet, der har bæredygtigt potentiale, men ikke endnu stor popularitet blandt danskerne. Vi inviterer til cook-along med muslinger.

Arrangementet er en del af Frejs fællesspisning, men i stedet for at spise sammen skal vi lave maden sammen! For at hjælpe os har vi inviteret en kok til at vise os, hvordan man kan lave en lækker ret med muslinger. Eventet foregår som en online cook-along, hvor du kan være med til at lave retten hjemmefra.

Til arrangementet vil vi høre et oplæg af en producent af danske muslinger. De vil gøre os klogere på fødevaren, og produktionen der ligger bag. Sammen vil vi tilberede et måltid mad baseret omkring muslinger, og tage en snak om muslinger, havproduktion og bæredygtighed.

Eventet er for dig der:

- elsker muslinger, eller er nysgerrig og godt kunne tænke at lære mere om de spændende fødevarer
- går op i bæredygtig mad og godt kunne tænke dig at blive klogere på, hvordan muslinger kan produceres bæredygtigt
- søger ny inspiration til lækre og sunde retter
- eller blot kunne tænke dig at bruge en aften på at lavel et måltid mad og måske lære lidt nyt imens.

Program:
Kommer senere

Hvad er Frejs Fællesspisning-koncept?
Formålet med Frejs Fællesspisning er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer. Vi ønsker at bringe dig som forbruger tæt på producenten af dine fødevarer og skabe et rum for at få be- eller afkræftet eventuelle fordomme. Gennem gensidig samtale vil alle parter blive rustet til at navigere i bæredygtighedsjunglen, og du vil som forbruger dannebaggrund for at tage informerede valg næste gang, du handler madvarer. Samtidig vil producenter få mulighed for at møde dig som forbruger og forstå, hvad du ønsker for at skabe et mere bæredygtig fødevaresystem. Vi holder events løbende med skiftende temaer og inviterer alle nysgerrige madelskere til at gøre os selskab.

Forrige
Forrige
31. marts

Online pop-up event: Hvad er højskolernes rolle i dansk landbrug?

Næste
Næste
20. april

Virtuelt Forsamlingshus - Kostrådsdebat på menuen