Tilbage til Alle begivenheder

Skal vi til at spise ørred?

Har du hørt om ørred? Vidste du, at du kan tilberede den ligesom laks - og at den smager ligeså godt som laks? Vidste du, at den opdrættes lige her i Danmark i både hav og dam? Og at den er ret bæredygtig? Ved du, at du kan få lov til at smage den lige her til fællesspisning med Frej!

Vi får besøg af Henning Priess fra AquaPri, som opdrætter ørreder og Dansk Akvakultur, som repræsenterer de danske fiskeopdrættere. Vi bliver derfor klogere på, hvordan ørreden bliver til og hvordan vi sikrer, at vi kan få bæredygtig og dansk fisk i fremtiden. Og så skal vi selvfølgelig smage på ørreden.

Aftenen byder på følgende:

17.30 -17.45: Velkomst af Frej
17.45 - 18.15: Oplæg med AquaPri og Dansk Akvakultur
18.15 - 18.30: Spørgsmål fra salen
18.30 - 20.00: Spisning og dialog med producent
20.30: Farvel og tak

Så er du glad for fisk eller vil du udvide din horisont? Så kom og smag på ørred og bliv klogere sammen med os i Tænketanken Frej.

Det koster kun 20 kr. for ørred og foredrag. Tag en ven under armen og køb billet lige her 👇

Forrige
Forrige
16. november

Selvforsyning i krisetider

Næste
Næste
23. november

Sæt madspildet til livs med Frej