Tilbage til Alle begivenheder

Fremtidens Fødevarer: Fra marken, byen eller petriskålen?

Fødevareproduktionen har ændret sig markant de sidste hundrede år. Fra en lille produktion og selvforsyning 🌾 til en stadigt større og mere produktiv, effektiv og specialiseret produktionsform 🚜.

Vi ved dog også, at den traditionelle fødevareproduktion er under stadigt større pres: Køerne udleder metangas, og der kan til tider findes pesticid-rester i vores drikkevand 🚱🐄💨. Det har gjort, at der blandt andet forskes i at producere kød og mælk, der ikke kommer direkte fra dyr, men bliver dyrket i en petriskål 🔍.

De seneste år har dog også vist en tendens i retningen af mere fokus på lokal produktion og bæredygtighed ♻. Det har medført at tage og vægge i byerne er blevet fyldt med tomater og andet grønt 🏡.

Tænketanken Frej vil i samarbejde med fagforeningen JA blive klogere på hvor og hvordan fremtidens fødevareproduktion kommer til at foregå og se ud 💡. Vi vil blive klogere på den udvikling der er forløbet, og se ind i fremtiden med nogle kloge oplægsholdere 🔮👥. En fremtid der bliver påvirket og er afhængig af os forbrugere og vores spisevaner 🍴👫.

Kom til event fra kl. 17, med efterfølgende aftensmad kl. 19 ca.

👆🏼 Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via billetlink. HER

Forrige
Forrige
27. februar

Mad & Mad: Til bords med en konservesproducent

Næste
Næste
12. marts

Mad&Mad: Til bords med en krydderurteproducent (AFLYST!)