Skal du med når Tænketanken Frej får besøg af en landmand fra en ægte økologisk hønsegård? 🐔🐣
Det danske salg af økologi er i vækst, og det er især fødevarer såsom økologisk havregryn og gulerødder, som fylder danskernes indkøbskurve. Men selvom debatten om dyrevelfærd; bur- og skrabeæg, fylder godt i medierne, så ligger forbruget af økologiske æg stadig under en tredjedel af det fulde forbrug af æg i Danmark…
Vi har inviteret manden bag din omelet og røræg til fællesspisning - så kan du jo selv vurdere om du er det æggehoved, du spiser?! 🍴👩👩👦👦
Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
Frej laver et måltid mad 🍜
En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere 😍
Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 🌱
Det er gratis at deltage 🐔
Denne gang er temaet Øko-Æg – en fødevare som er god til morgenmad, frokost og aften. Men hvad er så bedst; økologiske æg, bur-æg eller æg fra fritgående høns? 🐤🐤
Til Mad og Mad: Æg, får vi besøg af Lars Lunding, som er økologisk ægproducent fra Sunds ved Herning. Derudover er han formand for både Danske Æg, Danæg Amba og Chickpulp Amba, så han er en mand med stor erfaring. Her får du muligheden for at høre om Lars' hverdag og produktion af æg og selv spørge ind til en evt. undring du måtte have ang. hans arbejde på både den ene og den anden side af hønsegården.