Tilbage til Alle begivenheder

Mindre Madspild - Handler det om at nøjes?

Hvert år smider en dansker i gennemsnit 47 kg spiseligt mad direkte i skraldespanden. Dermed står private husholdninger for den største andel af det samlede danske madspild. Det er et enormt ressourcespild og uforeneligt med et bæredygtigt fødevareforbrug. Men hvad skal der til for at få os til at ændre vores vaner, og hvad kan du som forbruger selv gøre? Skal vi gå på kompromis med smag, komfort og fødevareudvalg? Hvordan kommer vi bedst i mål med FN's Verdensmål 12's ambition om at halvere vores madspild? 

Tænketanken Frej inviterer i samarbejde med JA til debatevent, hvor du får mulighed for at blive klogere på, hvilke udfordringer og dilemmaer vi står overfor for at reducere vores madspild, og hvordan vi kan overkomme dem.

**Tilmelding via billetlink**
Studerende/ledige: 40 kr. + gebyr
Ikke-studerende: 140 kr. + gebyr

Oplægsholdere:

Forrige
Forrige
25. april

Mad & Mad: Mød en økologisk ægproducent

Næste
Næste
10. maj

Mad & Mad: Frej til Madens Folkemøde