Hvert år smider en dansker i gennemsnit 47 kg spiseligt mad direkte i skraldespanden. Dermed står private husholdninger for den største andel af det samlede danske madspild. Det er et enormt ressourcespild og uforeneligt med et bæredygtigt fødevareforbrug. Men hvad skal der til for at få os til at ændre vores vaner, og hvad kan du som forbruger selv gøre? Skal vi gå på kompromis med smag, komfort og fødevareudvalg? Hvordan kommer vi bedst i mål med FN's Verdensmål 12's ambition om at halvere vores madspild?
Tænketanken Frej inviterer i samarbejde med JA til debatevent, hvor du får mulighed for at blive klogere på, hvilke udfordringer og dilemmaer vi står overfor for at reducere vores madspild, og hvordan vi kan overkomme dem.
**Tilmelding via billetlink**
Studerende/ledige: 40 kr. + gebyr
Ikke-studerende: 140 kr. + gebyr
Oplægsholdere:
Jørgen Dejgård Jensen, professor ved Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi
Naja Buono Stamer, uddannet sociolog og analysekonsulent hos Madkulturen
Signe Skibstrup Blach, specialkonsulent hos Miljø- og Fødevareministeriet
Mikkel Fog Holm-Nielsen, Too Good To Go