Skal du med, når Tænketanken Frej afholder Mad & Mad-fællespisning og debat ved Copenhagen Cooking & Food Festival den 29. august ? 🙋♀️
Fremtidens bæredygtige forbrug og produktion kræver, at vi ændrer vores kostvaner. Men hvad skal vi spise? Vi skal da spise tang, vil nogle mene.
Vi har derfor inviteret Simon Marcussen fra DanskTang, der producerer alskens slags spiselig tang, til Copenhagen Cooking Festival.
Kom med til Tænketanken Frejs Mad & Mad-event og bliv klogere på potentialet og udfordringerne ved havets ukrudt, som siges at være 100% bæredygtigt og samtidigt fuld af sunde næringsstoffer.
Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
Frej laver et måltid mad 🍜
En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 20 andre madelskere 😍
Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 🌱
Det er GRATIS at deltage.
➡️ Hvordan tilmelder jeg mig? ⬅️
TRYK HER