Fælles for både jægere og sankere er, at uanset om det er hverdag, weekend eller ferie, nyder de at komme ud i den danske natur. Men hvad får naturen ud af at vi går på jagt? Og hvordan sørger man bedst muligt for at samle de rigtige planter, uden at skade naturen? Hvordan kan man som jæger og sanker bidrage til naturpleje, øget biodiversitet og udnyttelse af lokale sæsonafhængige ressourcer? 🦌🌳🌱🏹
Kom med til årets VILDESTE aften, når Frej inviterer til Mad&Mad, hvor vi får besøg af jagtfaglig chef Niels Søndergaard fra Danmarks Jægerforbund og naturformidler Sofie Kvist, hvor vi i fællesskab debatterer og bliver klogere på, hvordan vi på bæredygtig vis kan bruge den danske natur som spisekammer og de etiske overvejelser heri.
Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?
Frej laver et måltid mad 🍜 som vi spiser sammen og hygger os med
En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere 😍
Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 🌱
Det er gratis at deltage
Hvordan tilmelder jeg mig?
Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad&Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv senest d. 14. maj. Du får svar om du kan deltage senest d. 15. maj.
Vi glæder os til at se dig!
/Tænketanken Frej