Vil du være med til at skabe fremtidens bæredygtige fødevarer?
Så er denne workshop lige noget for dig!
Den danske fødevaresektor er i gang med en bæredygtig omstilling. Selvom Danmark er et lille land, står vi med en unik mulighed for at lægge en helt ny og grøn dagsorden, som kan sætte os på verdenskortet som forgangsbillede for alle andre lande. Dette kræver, at landets ambitiøse unge på kryds og tværs af studier og fagligheder samarbejder og skaber innovationen, som kan bære os ind i en grønnere fremtid.
Frej afholder i samarbejde med fagforeningen IDA endags-workshop, som samler unge landmænd med ingeniører og andre IDA-medlemmer om et fælles mål – at skabe bæredygtig innovation i en fødevarevirksomhed. Det kan fx være gennem upcycling af affaldsprodukter, tab af ressourcer eller produkter, der i dag ikke er direkte salgsbare. Den rette idé kan give startskuddet til et helt nyt og bæredygtigt produktionseventyr, som samtidig mindsker vores aftryk på kloden.
Det er gratis at deltage, og der vil blive serveret morgenmad, frokost, forfriskninger og til sidst på dagen sejrsøl.
Du kan søge om at deltage, hvis du er:
studerende, landmand eller nyligt uddannetmedlem af IDA
mellem 20 og 30 år
interesserer dig i innovation inden for fødevarerområdet
Ansøgning og mere information findes på følgende link:
https://ida.dk/arrangement/nar-ambitiose-unge-og-ambitiose-landmaend-tor-modes-workshop-331514
Der er plads til 32 deltagere, som vil blive udvalgt på baggrund af baggrund og motivation.
Ansøgningsfrist er mandag den 22. april 2019.
Ved spørgsmål kan du kontakte Kenneth Fredslund Hansen på mail: kfh@taenk-frej.dk eller telefon: 50 52 39 82.