Events

I Frej afholder vi en lang række forskellige events: Debatevents, morgenevents, fællesspisninger og vores årlige konference er bare nogen af disse. Læs om vores events nedenfor.

Filtrer efter: “Konferencer”

Frejs fødevarekonference: Cirkulær økonomi - Land og by sammen om en grøn fremtid 
nov.
12.

Frejs fødevarekonference: Cirkulær økonomi - Land og by sammen om en grøn fremtid 

Cirkulær økonomi. Alle taler om det. Men det er også et flygtigt begreb, som kan være svært at få konkretiseret og sat i spil i praksis.

Ikke desto mindre kan tankegangen bag, måske føre til løsning af både tekniske og økonomiske udfordringer med den grønne omstilling af vores samfund. Indenfor fødevareområdet indeholder emnet mange spændende perspektiver for både forbrugeren, fødevareproducenten og industrien i fødevareklyngen. Det, vi betragter som affald i dag, kan med den rigtige viden blive en ressource i morgen.

Målet for Frejs fødevarekonference 2019 er at komme med nye perspektiver på cirkulær økonomi og ikke mindst at komme tættere på konkrete løsninger til, hvordan Fødevaredanmark via cirkulær økonomi kan udvikle sig i en stadig mere bæredygtig retning.

Frej vil samle landmænd, forskere, studerende, debattører og erhvervslivet til en tværfaglig dag med løsningsorienterede oplæg, workshops og networking.

  • Dato: Tirsdag den 12. november i

  • Lokation: Stakladen, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus

  • Billetpris: 150kr for studerende/ledige og 500kr for alle øvrige.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

Tænketanken Frej

Se begivenhed →
Frejs Fødevarekonference
okt.
4.

Frejs Fødevarekonference

Bæredygtighed er på alles læber og FN’s Verdensmål sætter en ramme for bæredygtig udvikling. FN’s Verdensmål erobrer den ene arena efter den anden fra multinationale virksomheder til kunstnere og til dansk landbrug. Men hvilken rolle spiller dansk landbrug egentlig for opfyldelsen af FN’s Verdensmål? Hvordan kan danske landmænd bidrage til at gøre verden mere bæredygtig? Og hvad kan danske forbrugere gøre for at sikre en stadig mere bæredygtig fødevareproduktion?

Kom og deltag i Frejs Fødevarekonference - om end du er kunstner, landmand, studerende eller "bare" nysgerrig forbruger - og bliv klogere på, hvordan vi gennem både vores forbrug og produktion af fødevarer kan være med til at gøre verden til et bedre sted.

Tænketanken Frej dedikerer en hel dag til at zoome ind på FN´s Verdensmål og dansk landbrug.

Vælg de to spor, der interesserer dig allermest!

Pris for hele dagen inkl. fuld forplejning: 
• Standard: 500 kr.
• Studerende: 150 kr.

Se begivenhed →
Frejs fødevarefokus: Et bedre forbrug - en bedre produktion
sep.
19.

Frejs fødevarefokus: Et bedre forbrug - en bedre produktion

Glade grise, krævende klimakrav og bæredygtige bondemænd – dansk fødevareproduktion bliver debatteret som aldrig før. Forbrugerne vil have mad, der er i balance med både klima, natur og dyrevelfærd, men det er en hård nød at knække.

Derfor dedikerer Frej en hel dag, hvor vi zoomer ind på virkeligheden i dag og morgendagens løsninger. 

Se hele programmet her
 

Tid d. 19. september 2017 kl.8.00-16.00

Sted: Restaurant Bellahøj, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj, København

TILMELD DIG HER

Pris for hele dagen inkl. fuld forplejning: 
• Standard: 500 kr.
• Studerende: 150 kr.

*** De fire spor *** (Vælg de to spor, der interesserer dig mest!)

🐖 DYREVELFÆRD 🐖
Dyrenes ve og vel bliver vigtigere og vigtigere, når danskerne vælger kød i køleren. Lyt med, når vi stiller spørgsmålene: Taler landmand, dyrlæge og forbruger egentlig om det samme, når de taler dyrevelfærd? Hvor glade kan de danske dyr blive? Og hvordan ser virkeligheden ud i en svinesti i Danmark?

♻️ MILJØ ♻️
Recycling, genbrug og økonomi i cirkler. Kært barn har mange navne, men det handler om at genanvende vores ressourcer. Dyk ned i fremtidens miljøløsninger, når vi zoomer ind på cirkulær økonomi, værdien i affald og en selvforsynende by.

🌍 KLIMA 🌍
Mindre kød og flere labre larver, det er nogle af ideerne til at skabe overskud i klimaregnskabet. Vær med når vi tager klimabrillerne på og kigger nærmere på klimavenlig kost nye proteinkilder og EUs klimamål. 

🛒 FORBRUG 🛒
Hvem har magten, når det kommer til vores mad? Og hvordan rykker vi den i en mere bæredygtig retning? Få et kig inden for, når detailhandlen og myndighederne afslører, hvordan de påvirker dig til at tage et lidt bedre valg, når sulten trænger sig på. 

🗣 Afsluttende paneldebat 🗣

Følg også med på Facebook-eventet her

Se begivenhed →