Skal en CO2-afgift få dig til at vælge linsegryden frem for spaghetti-bolo?🍽 Skal den animalske produktion reduceres til fordel for mere skov 🌲, eller skal vi tværtimod producere endnu mere til hele verden for mindre udledning 🌏?
Klimaet ændrer sig og det samme gør debatten om, hvilke konkrete initiativer der skal fremtidssikre dansk fødevareproduktion ved at gøre det mere bæredygtigt.
Regulering, afgifter eller kulturændring - hvordan sikrer vi, at de grønne ambitioner ikke bliver tomme løfter?🤷🏼♀️ Det spørgsmål vil vi blive klogere på, når Tænketanken Frej i samarbejde med Djøf inviterer til en debataften. Panelet vil bestå af tre forskellige klimakyndige 🌱, der er klar til at give deres bud på, hvad der skal til for at sikre, at vi lever op til de grønne ambitioner om en reduktion på 70 % i 2030 og et klimaneutralt fødevareerhverv i 2050.
➡️ Debatpanelet:
- Klimadirektør Niels Peter Nørring, Landbrug & Fødevarer
- Lektor Quentin Gausset, Institut for antropologi, KU
- Den sidste debattør er endnu ikke på plads.
➡️ Billetter:
Få din billet via billetlink her
*OBS! Eventet er KUN for medlemmer af Djøf.
➡️ Lokation:
Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Aarhus V
(Der er gratis parkering på stedet)
➡️ Forplejning:
Sandwich og frugt, sodavand og vand.
➡️ Aftenens program
17.00 Velkomst ved Frej
17.05 Velkomst ved Djøf
17.10 Præsentation af debattører
17.40 Debat
18.10 Aftensmad
18.40 Debat
19.20 Opfølgning på aftenen
19.30 Tak for nu