Tilbage til Alle begivenheder

Hvordan når vi de grønne ambitioner? (KUN for Djøf-medlemmer)

Skal en CO2-afgift få dig til at vælge linsegryden frem for spaghetti-bolo?🍽 Skal den animalske produktion reduceres til fordel for mere skov 🌲, eller skal vi tværtimod producere endnu mere til hele verden for mindre udledning 🌏?

Klimaet ændrer sig og det samme gør debatten om, hvilke konkrete initiativer der skal fremtidssikre dansk fødevareproduktion ved at gøre det mere bæredygtigt.

Regulering, afgifter eller kulturændring - hvordan sikrer vi, at de grønne ambitioner ikke bliver tomme løfter?🤷🏼‍♀️ Det spørgsmål vil vi blive klogere på, når Tænketanken Frej i samarbejde med Djøf inviterer til en debataften. Panelet vil bestå af tre forskellige klimakyndige 🌱, der er klar til at give deres bud på, hvad der skal til for at sikre, at vi lever op til de grønne ambitioner om en reduktion på 70 % i 2030 og et klimaneutralt fødevareerhverv i 2050.

➡️ Debatpanelet:

- Klimadirektør Niels Peter Nørring, Landbrug & Fødevarer

- Lektor Quentin Gausset, Institut for antropologi, KU

- Den sidste debattør er endnu ikke på plads.

➡️ Billetter:

Få din billet via billetlink her

*OBS! Eventet er KUN for medlemmer af Djøf.

➡️ Lokation:

Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Aarhus V

(Der er gratis parkering på stedet)

➡️ Forplejning:

Sandwich og frugt, sodavand og vand.

➡️ Aftenens program

17.00 Velkomst ved Frej

17.05 Velkomst ved Djøf

17.10 Præsentation af debattører

17.40 Debat

18.10 Aftensmad

18.40 Debat

19.20 Opfølgning på aftenen

19.30 Tak for nu

Forrige
Forrige
31. juli

Mad & Mad: Til bords med en dansk vinproducent

Næste
Næste
1. september

Fra Kaffegrums til Noma-svampe